Uranus

Lykketal

4, 13, 22, 31 samt 1, 2, 7, 10, 11, 16, 19, 20, 25, 28 og 29

Lykkedage

Mandag & Søndag

Amulet

Bærer du dit 4-tal som amulet, forstærkes din optimisme og dermed din fremgang.

Kaldes frihedens planet. Den står for evnen til fremsyn,
originalitet, opfindsomhed og nytænkning. Den nedbryder vores tilvante grænser for det mulige og det tilladelige. Originaliteten er baseret på abstrakt tænkning og visioner
af fjerne muligheder og sammenhænge.

Temperament

Du er fuld af overraskelser, en grubler som tænker meget over tingene. Nogle opfatter dig som en dybsindig filosof. Du har en hurtig tankegang og udtrykker dig nogle gange lidt u forståeligt samt har et livligt skift mellem emnerne. Du kan virke forvirret og indelukket, men det skyldes ofte, at du skal have tingene til at hænge sammen i et klart billede. Du kan føle dig urolig og splittet, og selvsikkerheden kan også veksle, men din udholdenhed gør, at du finder balance igen. Du har en ædel karakter og et stort hjerte, og du er gavmild over for dem, du holder af. Nogle
gange glemmer du dig selv. Du er positiv og humørfyldt, men kan også være lidt klovneagetig, u koncentreret og klodset. Dine anderledes ideer, pudsige og morsomme indfald kan få andre i godt humør.

Kærlighedslivet

Du er fantasifuld i dit kærlighedsliv og din fantasi og kreativitet gør, at dette ofte er rigt, spændende og fyldt med overraskelser. Din lidenskab og intensitet er udpræget. Med hensyn til din partner er du yderst kræsen og kritisk, og du kræver absolut troskab. Selv kan du godt lide en flirt, men alt i alt er du den trofaste, hengivne type.

Arbejdslivet

Du bryder dig ikke om rutinearbejde, ej heller om autoriteter. Du søger prestige og stræber efter fremgang på den sociale rangstige. Beskedenhed er næsten et fremmed begreb i din verden. Du er en udholdende arbejdsbi, når du først går i gang. Desværre rammes du af og til af uheld lige inden målet, men du kæmper dig tilbage. Du kan være lidt fanatisk, for du har et dybt ønske om at reformere verden. Dine spirituelle evner gør, at du befinder dig godt med at arbejde med sten og krystaller, healing, nye videnskaber og tekniske områder.

Planet ikoner er designet af Smashicons fra Flaticon