Jupiter

Lykketal

3, 12, 21, 30 samt 6, 9, 15, 18, 24, 27, og 30

Lykkedage

Tirsdag, Torsdag & Fredag

Amulet

Bærer du dit 3-tal som amulet, bliver du meget modigere.

Kaldes for vækstplaneten, dvs. den står for udlængsel mod fjerne horisonter. Dette gælder både i de ydre og indre landskaber.

Den står derfor dels for kontakt med udland og
udlændinge, dels for højere uddannelse og tænkning så
som filosofi og religion. Alligevel indikerer den glæde,
lykke, humor, optimisme og livslyst.

Temperament

Du har ærgerrighed på livet, er oftest heldig og har fremgang i det, du foretager dig – også selvom det kan gå op og ned. Du er videbegærlig og smitter andre med din livsglæde. Du er ærlig og oprigtig, men følelsesmæssigt skjuler du dig bag facaden, og kan virke følelseskold på andre. Dette skyldes dit behov for at have kontrol over tingene, hvorfor du også kan virke overfladisk. Din stolthed er stor, du er egenrådig, men samtidig er du hensynsfuld, retfærdig og barmhjertig. Perfektionisme har stor betydning, og intet er overladt til tilfældigheder, både i din personlige smag samt i dit hjem. Desuden er du en livsnyder, og du har det rart med et godt grin, for du elsker at have det sjovt.

Kærlighedslivet

Du har en stærk udstråling og har let ved at tiltrække det modsatte køn. Du kan være reserveret og kræsen, og dette kan medføre, at du mister flere, fine muligheder, da du har svært ved at tage det endelige skridt – spørgsmålet for dig er, om han eller hun skænker dig den status og glæde, du behøver. Bliver du først rigtigt forelsket, er du meget stormfuld, trofast og vedholdende.

Arbejdslivet

Du er den fødte leder, er meget selvstændig, målbevidst og vedholdende, hvorfor du ofte kommer langt. Du har ikke nemt ved at arbejde under andre, med mindre de giver dig råderum samt respekt. Du kan være egenrådig, dominerende og kompromisløs. Du er god til at uddelegere arbejdet og din perfektionisme gør, at intet er overladt til tilfældigheder. Du elsker succes og kommer altid videre, selv om det af og til ser lidt uløseligt ud, da du har heldet og evnerne.

Planet ikoner er designet af Smashicons fra Flaticon