Merkur

Lykketal

5, 14 og 23

Lykkedage

Onsdag

Amulet

Bærer du dit 5-tal som amulet, forstærkes din energi og handlekraft.

Står for den konkrete tænkeevne, dvs. evnen til indlæring, boglig uddannelse samt evnen til at viderebringe og formidle indlært viden. Står også for talegaver, skrivefærdighed og
kommunikations evne.

Temperament

Du er en mangesidig person, som gerne begiver dig ud på usædvanlige og dristige eventyr. I omgangen med andre mennesker er du livlig, slagfærdig men venlig. Din opfattelsesevne er beundringsværdig, og du er en fremragende menneskekender. Uro, rastløshed og nervøsitet kan til tider overvinde dig og resultatet kan blive, at du farer op, for da er lunten kort. Afslapning er et fremmedord for dig og du holder meget af, at der sker noget hele tiden. Du er et mere følsomt menneske, end du giver udtryk for, og din nattesøvn er vigtig, da du bruger meget energi på at være i gang.

Kærlighedslivet

Dit livlige og udadvendte sind kan give dig mange kærlighedsforhold. Også din impulsive søgen efter nye eventyr. I parforholdet kræver du omveksling og du forventer også din partners fulde forståelse og opbakning. Du er selv meget hengiven og kærlig, men keder du dig, begynder du at se dig om i nye retninger. Du er som kviksølv: taber man dig på gulvet, løber du i alle retninger, hvilket godt kan forvirre dig selv.

Arbejdslivet

Du har gode kommunikations evner og er faktisk den fødte sælger. Med din livlige og glade udstråling, er det muligt for dig at gebærde dig hvor som helst. Du stræber efter fremgang og at tjene penge. Indimellem går du dog til yderligheder og henfalder helt til unødig udgifter og forbrug. Du har oftest mange bolde i luften, men skal passe på at bevare overblikket og undgå stress.

Planet ikoner er designet af Smashicons fra Flaticon